Când viseleți se îndeplinesc

Când viseleți se îndeplinesc

Încă de când suntem mici tânjim după adăpost și siguranță. Ne plac locurile primitoare, tihnite, care ne dau sentimentul de apartenență și confort. Și eu am visat, încă de când eram mică, să am casa mea într-o bună zi. Mi-am dorit să cumpăr toate lucrurile noi, asortate în funcție de design, de stil și formă. Și priveam cu ochi visători la mobilă și articole de design interior, în revistele străine din acele timpuri.

Anii au trecut, iar visul meu s-a împletit alături de visul soțului meu, construindu-ne împreună cuibul mult visat. De multe ori ne-am blocat din lipsa banilor sau a maiștrilor. Multe lucruri au fost construite de noi înșine, însă pentru altele am avut nevoie de ochiul și munca unui expert. Uneori am ajuns la fundături în alegerea culorilor sau a stilului abordat în casă, pentru că atât soțul meu, cât și eu, avem adeseori gusturi diametral opuse. Aveam nevoie urgentă de un om care să știe să combine ambele idei într-un mod armonios. Astfel am ajuns să îl cunoaștem pe Ionuț: omul potrivit, aflat la locul potrivit.

Ajunsesem la momentul acela glorios în care eram în căutare de mobilă. Și cum piața abundă de maiștri și ateliere, eram extrem de confuzi, cu atât mai mult cu cât nici nu știam exact ce vrem. Ca să nu mai vorbim că trebuia să ne încadrăm într-o anumită sumă de bani. Visam mobilă și noaptea; asta până în momentul în care am vizitat niște prieteni care tocmai se mutaseră. De la ei am aflat, dar am și văzut calitatea produsului finit, lucrat cu migală de Ionuț și echipa lui de la Mobimod. Și despre experiența colaborării cu Mobimod și cu Ionuț aș vrea să vă povestesc puțin. Recunosc că au lucrat într-un mod extrem de profesionist. Comunicarea deschisă față de client, atitudinea amabilă și mai ales îndelunga răbdare de care au dat dovadă față de noi, ne-au lăsat o impresie foarte bună. Acesta este de altfel motivul pentru care îi recomand online. Recunosc că i-aș alege din nou dacă ar fi să mă decid pentru mobilă. Etapele preluării comenzii și executării ei sunt bine definite:

  • Mai întâi echipa vine și face măsurătorile. Și sunt extrem de atenți. Măsoară de multe ori, fotografiază încăperea, măsoară chiar și prizele. Nu le scapă nici un detaliu. Notează culoarea geamurilor, a pardoselii, a ușilor, iar dacă pereții sunt vopsiți, notează până și culoarea lor.
  • Apoi urmează discuția cu clientul: ce stil preferă? Unul mai sofisticat, sau unul modern, sau simplu? Bineînțeles Ionuț vine și el cu sugestiile lui care ușurează cu mult deciziile clientului.
  • După această discuție, Ionuț, care a studiat Arhitectura și designul interior, va face un proiect 3D conform schițelor și măsurătorilor, pe care îl veți primi prin whatsapp. Proiectul vă va surprinde prin realismul și practicabilitatea lui.
  • Urmează o întâlnire cu Ionuț, pentru a discuta detaliile: ce doriți să adăugați sau să scoateți din proiectul mobilei (care este gratis), materialele pe care le doriți (mdf, pal, lemn masiv etc), tipurile de feronerie, culoarea, tipul de vopsea…. Pentru ei fiecare detaliu este important. Iar în funcție de alegerile dumneavoastră va fi stabilit și prețul. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la Mobimod este transparența de care au dat dovadă. Vă vor da o listă foarte clară cu prețuri, iar la final, când comanda este plasată, veți primi un contract perfect legal cu factura comenzii dumneavoastră.
  • Timpul de lucru este de până la șase săptămâni de la plasarea comenzii.
  • Montajul este gratuit, iar mobila dumneavoastră are garanție doi ani de la data montajului.

Nouă ne-a făcut mare plăcere să lucrăm cu ei. Dacă ar fi să aleg din nou o echipă pentru mobilă, cu siguranță că tot pe ei i-am alege. Încă mai avem multe lucruri de făcut prin casă, încă mai visez la acel fotoliu turcoaz pentru lectură despre care vă povesteam aici. Dar sentimentul pe care ni-l dă faptul că avem o casă a noastră, fie ea și pe jumătate terminată, este dincolo de așteptările noastre.

Țin să menționez că acest articol este scris din proprie inițiativă, întocmai pentru faptul că echipa Mobimod a dat dovadă de profesionalism și ne-au întrecut așteptările. O parte dintre fotografii îmi aparțin, iar restul sunt folosite cu permisiunea lui Ionuț. Sper să vă încânte privirile. Pentru un portofoliu mai amplu, puteți accesa site-ul lor oficial pe acest link. Sper ca acest articol să vă aducă inspirație, și chiar soluții în ceea ce privește mobila și designul interior.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: