Cutia cu amintiri

Cutia cu amintiri

Deși este încă luna februarie, afară pare a fi deja primăvară. Încă puțin și G. va împlini 10 ani, iar Luca va avea patru ani. Nici nu știu când a trecut tot acest timp. Privind în urmă îmi doresc să fi imortalizat mai mult momentele speciale din viața lor. Mi-ar fi plăcut tare mult să fi făcut mai multe fotografii, să fi păstrat mai multe amintiri cu fiecare dintre ei. Dar la început, când abia dacă realizam ce se petrece cu noi, numai gândul la fotografie nu ne-a stat. Îmi amintesc că priveam fotografii extrem de reușite cu bebeluși, însă eu, în oboseala mea de atunci, abia reușeam să surprind câteva poze cât de cât agreabile.

Astăzi însă există mai multe opțiuni de a imortaliza momentele speciale din viața copiilor noștri. Pe lângă fotografii profesioniste, fotografiile digitale fac din odraslele noastre vedete, iar albumele foto par file de poveste. Iar Littlesunshine este un studio de fotografie care țese astfel de povești. Povestea copiilor noștri începe a fi povestită în imagini încă de când este la adăpostul mamei lui. Apoi Littlesunshine oferă ședințe de fotografie haioase pentru nou-născuți. Fiecare cadru este unic, precum și decorul digital oferit. Micuțul poate deveni orice în fotografie, Nicoleta și Bogdan, deținătorii studioului, dând dovadă de o creativitate fără margini. Fiind și ei părinți la rândul lor, înțeleg perfect starea de spirit a părinților, dar și pe cea a copiilor. De aceea timp de 2-3 ore părinții se pot relaxa în studio într-un colț special dedicat lor, în timp ce copiii lor au parte de toată atenția.

Copiii voștri au trecut deja de perioada de nou-născut? Nu este nimic. Mereu există momente unice care merită a fi imortalizate: primul dințișor, prima întoarcere de-a bușilea, sau chiar primii pași nesiguri, prima zi de naștere…toate pot fi transformate în ocazii speciale, oferindu-ne nouă, dar și copiilor noștri, amintiri plăcute prin imagini.

O imagine face cât o mie de cuvinte. Iar Littlesunshine știe să povestească prin imagini oferind pachete cu ședințe foto pentru nou-născuți, ședințe foto cu perioada de maternitate, ședințe foto rapide, ședințe foto de Crăciun sau Paște, ședințe foto pentru zile de naștere sau pentru orice zi sau perioadă specială pentru noi și copiii noștri.

Într-adevăr majoritatea fotografiilor pe care le avem cu copiii, sunt făcute de noi, părinții, pentru că nu toate momentele speciale sunt la îndemâna profesioniștilor. Dar uneori putem oferi un dar copiilor noștri, păstrând în arhiva amintirilor noastre, fotografii speciale, lucrate de profesioniști.

Îmi este dor de momentele acelea drăgălașe în care îmi purtam în brațe odraslele. Atunci eram obosită, și abia dacă mă puteam bucura de harul de a fi mamă. Acum însă, privind în urmă, îmi dau seama că bucuria de a fi părinte este unică și că fiecare moment din viața copiilor noștri merită din plin exploatat, păstrat cu drag în inimă dar și în imagini, arhivat în jurnale de iubire. Peste ani rămânem doar cu amintirea dragă a acelor momente frumoase, dar și cu fotografiile deosebite care ne împodobesc albumele și ramele foto din casă.

2 thoughts on “Cutia cu amintiri

  1. Bine te-am regăsit, prietenă de neuitat! Sper să ne citim în continuare, ca pe vremuri nu prea demult apuse. Și mie îmi pare rău că nu am fotografii din copilărie și tinerețe, mai ales că am avut și s-au pierdut. De vină au fost prea multele schimbări de domiciliu și neglijența din acele zile. Să auzim numai de bine! 🙂

    1. Și eu mă bucur că te-am regăsit Petru :). Din păcate nici eu nu am foarte multe fotografii de când eram mică. Cred că de asta încerc să compensez eu lipsa mea, fotografiindu-mi odraslele prea în exces uneori :))

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: