Cum stimulăm creativitatea micuților noștri?

Cum stimulăm creativitatea micuților noștri?

Sesiunile audio sunt în medie de cinci minute, și au atașate fișiere cu activități amuzante și interesante care pot fi imprimate în câte exemplare doriți.

G. citește uneori din plăcere, alteori împins de la spate…dar sunt momente când ajunge într-un punct mort în care este plictisit de orice care i-aș pune în mână. Cu toate acestea cărțile audio i-au captat atenția pentru că, bineînțeles, nu depune nici un efort în citirea lor :))). După ce a „răsfoit” cartea virtual, a ales să prepare rețeta de batoane (care este atât sănătoasă, cât și foarte delicioasă – aș vrea să vă invit la o degustare pe toți cei care citesc articolul :)).

Ceea ce mă atrage pe mine mult la aceste cărți este faptul că au aplicații practice, prin care copiii învață deprinderi foarte utile de la vârste fragede. Iar aceste aplicații pot fi exersate prin provocări propuse atât de cartea audio, cât și de noi, părinții. Pe lângă știință, matematică, literatură și limbi străine, un copil trebuie să știe să își gestioneze micile economii și resurse, trebuie să învețe să își exteriorizeze și exprime emoțiile în mod deschis, și trebuie să își însușească atâtea alte abilități practice.

Cunosc adulți care sunt haotici din punct de vedere financiar, sunt tăcuți când vine vorba de sentimente și sunt nepricepuți în tot ceea ce fac. Vreau ca pruncii mei să devină adulți responsabili; cred că e visul oricărei mame. Și dacă asta înseamnă să îl provoc pe copil chiar și cu o carte audio, atunci o fac cu drag și din toată inima. Recomand aceste cărți audio pentru că noi le-am testat mai întâi prin bunăvoința echipei de la „Copil Creativ”, și le-am văzut eficiența. Copilul vostru nu citește? Atunci poate asculta: tot o formă de citit este și asta :). Și așa scădem numărul celor care nu au citit nici o carte în viață.  

Sunt multe de spus despre site-ulCopil creativ”. Veți descoperii și materiale gratuite, sfaturi despre crizele copilăriei precum și un blog cu multe lucruri utile cu privire la creșterea copiilor. Dar mai bine vă las pe voi să explorați. Alături de ei școala devine o altfel de vacanță 🙂

Iar dacă stați alături de noi, curând veți avea parte de o surpriză 🙂

One thought on “Cum stimulăm creativitatea micuților noștri?

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: