Tabără de vară gratuit la Corint Junior

Tabără de vară gratuit la Corint Junior

Încă ne bucurăm de vacanţă, de pepene roşu şi limonadă de zmeură, încă alergăm liberi prin curte iar oamenii fac fânuri. Iubesc vara în România. Asta de fapt este prima vară pe care o petrecem la casa noastră, după mulți ani în care vara am petrecut-o pe malul mării Egee. Sincer, chiar nu mi-a lipsit mare anul ăsta. Mi-era dor de munte, de aer proaspăt și rece, de ploaie, dar și de soare și parfum de iarbă proaspăt cosită. Nicăieri nu este ca acasă, și nicăieri nu e ca în Bucovina.

Dar anul acesta este și un an diferit. Distanțarea socială ne-a îndemnat să luăm anumite măsuri mai neplăcute, să tăiem de pe listă taberele pentru copii și chiar excursiile sau concediile. A fost și este un an greu, în care teama reală, și uneori exagerată, a dus la deficiențe micro și macro economice. Având condițiile date, echipa de la Corint Junior s-au gândit să ne facă vacanța mai distractivă organizând tabere pentru copii online, gratuit.

Tabăra de vară Corint Junior va organiza ateliere distractive de actorie, gătit, ilustrație și experimente științifice, toate orchestrate online. Înscrierile se pot face la adresa de email flori.mihalache@edituracorint.ro

Dați de veste și prietenilor care au copii, și hai să ne distrăm 🙂 în număr cât mai mare!

One thought on “Tabără de vară gratuit la Corint Junior

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: